Kopuzlar Vakfı İftar Çadırlarımız

Bu yıl da Ramazan ayında İstanbul Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Marmara Üniversitesi İstanbul Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve İskenderun Erzin İlçesi olmak üzere yedi noktada iftar çadırları kurduk. Kurduğumuz çadırlarda, toplamda 90.000 kişiye iftar yemeği verdik.

Bu yıl bir ilki gerçekleştirerek Hatay'ın Erzin ilçesinde de iftar çadır kurduk. Vakfımız için, dayanışma ve paylaşmanın, birlik ve beraberliğin simgesi haline gelen iftar çadırlarımızı Türkiye'nin diğer bir ucuna ulaştırmanın mutluluğunu ve iftar çadırlarımızda yüzlerce ihtiyaç sahiplerini ağırlayıp, gönüllerini hoşnut etmenin paha biçilemez huzurunu yaşadık. İftar çadırı kurma ve ihtiyaç sahiplerine ulaşmada önemli bir sorumluluk üstlenen, gelenek ve göreneklerine sahip çıkan bir vakıf olarak insanlık için çalışmaya devam edeceğiz.