İlim Yayma Cemiyeti Kopuzlar Vakfı Konferans Salonu

İlim Yayma Cemiyeti Halil İbrahim Demir Kız Öğrenci Yurdu ve Vakfımız tarafından yaptırılan konferans salonunun açılışı, 26. Dönem TBMM Başkanı Sayın İsmail Karaman tarafından gerçekleştirildi. Kopuzlar Vakfı Konferans Salonu'nda gerçekleşen açılış törenine, TBMM Başkanı Sayın İsmail Karaman, AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Kopuzlar Vakfı Başkanı Ali Kemal Kopuz, İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Yusuf Tülün ve birçok hayırsever katıldı. Kopuzlar Vakfı olarak milli bilinci ve şuuru yükseltmek, irfanı yaygınlaştırmak için durmadan çalışıyoruz. Çeyrek asrı aşan maceramızda hayrın ikamesi, yeryüzünün adalet, özgürlük ve merhametle dolması için çalışıyoruz.

Yapım Yılı: 2018