Akülü Tekerlekli Sandalye İle Hayata Tutunan Gönüller

Vakfımıza müracaat eden Cevat Yüksel, doğuştan kas hastası olan 16 yaşındaki oğlu Fuat Yüksel için ve Remziye Küçükkazdal, 2013 yılında yaşadığı trafik kazası sonrasında sol tarafı kısmı felçli olan 29 yaşındaki oğlu Volkan Küçükkazdal için akülü tekerlekli sandalye ihtiyaçlarını bildirmişlerdir. Yapılan müracaatı değerlendiren yönetim kurulumuzun almış olduğu karar gereğince iki kardeşimize de akülü tekerlekli sandalye alınmış, evlerinde ziyaret edilerek kendilerine teslim edilmiş ve mutluluklarına şahit olunmuştur. Her iki ailede de akülü tekerlekli sandalyeyi kullanan gençler memnuniyetlerini kelimelere sığdıramamış ve dua üstüne dualarla Kopuzlar Vakfı'na teşekkürlerini dile getirmişlerdir.
Yapım Yılı : 2016