Vakıf Başkanımız Ali Kemal Kopuz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, yapımı tamamlanan Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kopuzlar Vakfı Acil Servisini ziyaret ettiler. Hasta kabule başlayan acil servisin açılışı gerçekleştirildi. Ziyarette Vakıf Başkanımıza Hastane Yöneticisi Prof. Dr. İsmail Cinel eşlik etti. 2600 m2 kullanım alanı olan acil servisin hizmete girmesiyle beraber, hastane günlük 3000 acil hastaya hizmet verebilmektedir. Sağlık sektöründe bir devrim yaşanan ülkemizde, biz de Kopuzlar Vakfı olarak üzerimize düşen görevi yerine getiriyoruz. Acil servisin hizmete girmesi ile hastanenin hizmet kalitesi bir o kadar daha yükselmiştir.