Vakfımızda Etkinlik

Gündoğdu Su Sporları Kulübü
Gündoğdu Su Sporları Kulübü sporcuları ve teknik heyeti Türkiye Kupası yarışları için geldikleri İstanbul’da vakfımızı da ziyaret ettiler. Ziyarette Gündoğdu Kulübü Başkanı Bilgin Kopuz, antrenör Adnan İlhan, teknik sorumlu Hasan Akarsu ve sporcular katıldı. Vakıf Başkanımız Ali Kemal Kopuz’un da bulunduğu ziyarette, yönetim kurulu üyeleri Ensar Kopuz, Adnan Kopuz, Bayram Kopuz, İzzet Kopuz, İbrahim Kopuz ve Soner Kopuz’un katılımıyla gerçekleşti.

Kurulduğu yıldan itibaren her yıl Türkiye birincisi olan ve birçok sporcusunu Milli takıma gönderen Gündoğdu Su Sporları Kulübü sporcularını ağırlamaktan vakıf olarak onur duyduk. Gündoğdu Kulübünün kurucusu olan Bilgin Kopuz yaptığı konuşmasında kulübün kurulduğu günden bu yana Türkiye Şampiyonu olmalarının kulübün antrenörü Adnan İlhan’a borçlu olduklarını belirtti. Kano sporunda 45 yılını dolduran Adnan İlhan, Türkiye’nin en iyi antrenörlerinden biri olduğunu ve kulübü Türkiye’nin sayılı kulüplerinden biri olmak için çalıştıklarını söyledi.

Vakıf Başkanımız Ali Kemal Kopuz ise Gündoğdu Su Sporları Kulübünü başarılarından dolayı tebrik ederek, sporcularımızla başarılardan dolayı gurur duyduğunu ifade etti. Sporun, sosyal alanların ülkemizde uzunca bir süre ihmal edildiğini belirterek, hocalarımızın çabalarıyla yeni bir heyecan oluşturulduğunu söyledi. Birçok milli sporcu çıkaran kulübün her zaman yanında olacağı belirtti. Spor kulübünün yönetimi ve sporcularına vakıf yönetimi olarak teşekkür ederek sözlerini tamamladı.