Vakfımızda Etkinlik

AK Parti Mv. Aziz Babuşçu
AK Parti İstanbul Milletvekilleri Aziz Babuşçu ve Av. Hurşit Yıldırım vakfımızı ziyaret ettiler. 1 Kasım seçimlerinden önce gerçekleşen ziyarete Vakıf Başkanımız Ali Kemal Kopuz, Yönetim Kurulu ve Kopuz Ailesi Üyeleri de katıldılar.

Sayın Aziz Babuşçu, Kopuzlar Vakfı’nda bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirterek; ‘’ Tüm Kopuz Ailesini muhabbetle selamlıyorum. Ev sahipliğiniz için teşekkür ediyorum. Bildiğiniz gibi İstanbul’a Anadolu’dan gelip yerleşmiş ailelerin, memleketleriyle olan ilişkisini kesmemek ve bağını koparmayıp, büyük şehrin günlük yoğunluğu ve temposu içinde kaybolup gitmemek içim, herkesi bir araya getiren buluşmaları çok önemli buluyorum. Kopuz Ailesi, gelenekleri gelecek nesillere taşıması konusunda vakıf çatısı altında çok önemli adımlar atmıştır. Bu vakfın kuruluşunda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Bugün Kadıköy’ün değişik noktalarında seçim çalışması vesilesi ile bir araya geldik. Bundan sonra Balkan göçmenleri Gostivarlılarla bir araya geleceğim. 1 Kasım seçimlerinin vatanımıza ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum’’ diyerek sözlerini tamamladı.

Sayın Aziz Babuşçu’dan sonra söz alan Hurşit Yıldırım;’’Kopuz Ailesini kendi ailem olarak benimsiyorum. Kopuz Ailesinin benim üzerimde çok hakkı vardır. Biliyorum ki yine Kopuz Ailesi benim milletvekili seçilmem için elinden gelen gayreti göstereceğine canı gönülden inanıyorum’’ diyerek sözlerine son verdi.