Cumhurbaşkanı ile İftar

Cumhurbaşkanı R. T. Erdoğan
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kopuzlar Vakfı Başkanı Ali Kemal Kopuz’un da katıldığı, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile iftar programında bir araya geldi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen iftar programında sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, 20 yıl önce Bosna Savaşı sırasında Türkiye’nin nasıl seferber olduysa şimdide komşular başta olmak üzere dünyanın en ücra köşesindeki tüm mazlumlar için aynı şekilde seferber olduğuna dikkat çekti. Bu yardım seferberliğinin öncülerinin sivil toplum kuruluşlarının olduğunun altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu kuruluşların hiçbir ayrım yapmadan insanların dinlerine, inançlarına, derilerinin rengine bakmadan hepsine ulaşmanın, yaralarını sarmanın mücadelesini verdiğini vurguladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, sivil toplum kuruluşlarını insani yardım çalışmalarının yanında eğitimden sağlığa, tarımdan hayvancılığa kadar geniş bir alanda sadra şifa olan projeler ortaya koyduğunu dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kopuzlar Vakfı Başkanı Ali Kemal Kopuz’unda katıldığı, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile iftar programında bir araya geldi.