Sosyal Sorumluluk
Vakfımız ve vakıf üyelerimiz tarafından gerçekleştirilmiş sosyal sorumluluklar:
acil_servis_MU_pendik_0

MARMARA ÜNİVERSİTESİ PENDİK EĞİTİM ve ARAŞTIRMA HASTANESİ KOPUZLAR VAKFI ACİL SERVİSİ

Vakıf Başkanımız Ali Kemal Kopuz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, yapımı tamamlanan Kopuzlar Vakfı Acil Servisini ziyaret ettiler. Hasta kabul etmeye başlayan acil servisin kısa bir zaman sonra açılışı gerçekleştirilecek. Ziyarette Vakıf Başkanımıza Hastane Yöneticisi Prof. Dr. İsmail Cinel eşlik etti…

kermes0

GELENEKSEL ÜMRANİYE KERMESİ

Ümraniye kermesi 19 Nisan – 4 Mayıs tarihleri arasında yapıldı. Eşsiz lezzetlerin, el emeği, göz nuru ve birbirinden güzel ürünlerin yer aldığı kermes, eğitim gören talebelerin yararına düzenlendi.

peskopi_yurt0

KOSOVA PESHKOPİ KOPUZLAR ÖĞRENCİ YURDU AÇILIŞ TÖRENİ

Kopuzlar Vakfı tarafından yaptırılan, Kosova Peshkopi Kopuzlar Öğrenci Yurdu’nun açılışını gerçekleştirildi. Açılış törenine, Kopuzlar Vakfı Başkanı Ali Kemal Kopuz, Ömer Erman Kopuz, Kosova Meclis Başkan Yardımcısı Fikret Damya, Kosova Milletvekili Meverfa Şimrik ve Türkiye’den giden misafirler katıldı.

uskudar_yogun_bakim0

ÜSKÜDAR DEVLET HASTANESİ YOĞUN BAKIM ÜNİTESİ

İstanbul Anadolu yakasında yeni bir yoğun bakım ünitesi hizmete girdi. Kopuzlar Vakfı tarafından yaptırılan, Üsküdar Devlet Hastanesi bünyesinde 41 yataklı yoğun bakım ünitesi törenle hizmete açıldı.

bosna_kapak

BOSNA KOPUZLAR EĞİTİM VE KÜLTÜR MERKEZİ

Kopuzlar Vakfı tarafından Bosna Filijala Kakanj kentinde yaptırılan kültür merkezi, Vakıf Başkanımız Ali Kemal Bey’in de katıldığı törenle hizmete açıldı. Bosna Hersek hükümet yetkililerinin de katıldığı açılış törenine Bosna halkıda yoğun ilgi gösterdi.

suriye_2_kapak

SURİYE'YE GÖNDERİLEN YARDIMIN DAĞITIMI

En küçük yardımın bile hayatî önem taşıdığı şu günlerde, Kopuzlar Vakfı olarak İHH İnsanî Yardım Vakfı ile beraber Suriye’ye gönderdiğimiz gıda malzemelerinin dağıtımını gerçekleştirdik. Gönderdiğimiz yardımlarımızın yerlerine ulaşmasında ve dağıtılmasında bizlerde yardımcı olduk.

sunnet_kapak

KOPUZLAR VAKFI SÜNNET ŞÖLENİ

33. Vakıf Haftası dolayısıyla bir araya gelerek 23 yıldır devam eden kurumsal sosyal sorumluluk projelerimiz ile topluma değer katmaya, farklı kültürlerin ortak paydada kaynaştığı birçok etkinliğe imza atmaya devam ediyoruz. Vakıfların, kültür değerlerini geçmişten geleceğe taşıyan ve bugünü yarına bağlayan sarsılmaz bir köprü olmasının bilinciyle insanlığa hizmet etmek için çıktığımız yolda, Kopuzlar Vakfı olarak 23 yıldır düzenlediğimiz 80-90 kurumsal sosyal sorumluluk projelerimiz ile başta İslamiyet olmak üzere ülkemize ve ailemize değer katıyoruz.

velikoys_kapak

KOPUZLAR VAKFI VELİKÖYSPOR

Veliköy, Gündoğdu, Pınarbaşı, Aktaş ve Taşlık bölgelerindeki gençlerimize 1988 yılından bu yana futbol alanında hizmet veren Veliköyspor, bölgenin en kapsamlı sosyal oluşumudur. Kopuzlar Vakfı’nın Veliköyspor’a verdiği maddi ve manevi destek çocuklarımıza spor yapma olanağı tanımakta ve böylece daha sağlıklı, zinde ve zeki olmalarına katkı sağlamaktadır.

sadirvan_kapak

BİLECİK SÖĞÜT KOPUZLAR VAKFI ŞADIRVANI AÇILIŞ TÖRENİ

Kopuzlar Vakfı tarafından Bilecik Söğüt’te yaptırılan Kopuzlar Vakfı Şadırvanı törenle hizmete açıldı. Üç kıtaya adaletle ve hoşgörüyle hükmeden Osmanlı İmparatorluğu’nun temelinin atıldığı Söğüt’e hizmet vermenin gururunu yaşadık. Söğüt merkezde Çelebi Mehmet Camii yanında inşa ettiğimiz şadırvanın açılış törenine Söğüt Kaymakamı Berkan Sönmezay, Belediye Başkanı Halil Aydoğdu, Garnizon Komutanı Binbaşı Aşkın Şaşmaz, Söğüt Müftüsü Mehmet Ali Bal, İl Genel Meclisi Başkanı Oğuz Sertler ve üyeleri, Akparti İlçe Başkanı Mesut İpekçi, Vakıf Başkanımız Ali Kemal Kopuz ve Kopuzlar Vakfı Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

tuzakli_kapak

SÖĞÜT TUZAKLI KÖYÜ KOPUZLAR VAKFI ŞADIRVANI

Kopuzlar Vakfı olarak köyün tarihi camisinin ihyası için köy muhtarı Mehmet Ergin ile beraber bu projeyi gerçekleştirdik. Vakfımızca bütçelenen proje doğrultusunda camii bahçesine şadırvan, kamelya, sundurma ve minare bakım, minare kubbe bakır kaplama, ses ile ışık düzeni dâhil yeniden inşası yapıldı.

Sonraki Sayfa